zannnna

Alla inlägg under november 2011

-

Av Sanna - 20 november 2011 13:28

Igår var vi och tittade på när Magnus spelade klarinett. Sedan var vi på stan lite, och sen på julmarknad. På kvällen var jag och Sofie ute och sprang. Det blev en riktig spurtduell.


Idag har vi varit nere vid huset lite, och jag har också hunnit packa ner fler saker i mina lådor. Nu ska vi äta pannkakor. Sedan måste jag öva på So-provet vi ska ha på tisdag. 
// P A N N A N ! : )  

ANNONS
Av Sanna - 18 november 2011 21:02

Vi köpte hem hamburgare från Max ikväll på Drive in. Fruktsallad blev det till efterrätt, framför Idol och Hellenius hörna. 

// P A N N A N ! : D

ANNONS
Av Sanna - 17 november 2011 21:24

Igår var jag ju och såg på ett teatergenrep, det var roligt. Var där i tre timmar! Här är "broschyren":

  


Jag knäckte min nagel igår. Den gick av jättelångt ner. Kunde inte klippa den så kort så nu får jag ha kirurgtape på tummen, för att det inte ska fläkas upp hela vägen... Aj... Det blödde...


 


Var i stallet idag, red Hedda. Det var väääldigt länge sedan nu eftersom vi har börjat rida de stora hästarna. Men här är hon på en gammal bild. Hon var ovanligt tjurig idag...

 

// P A N N A N ! : )

Av Sanna - 16 november 2011 18:32

Gör ett snabbt inlägg nu! Jag har räknat matte en lång stund, nu har jag fortsatt med engelskan som jag gör på datorn. Måste också ta mig något att äta innan jag ska på ett teatergenrep, ska vara där typ kvart över sju. 


Bild: Google


// P A N N A N ! : )

Av Sanna - 15 november 2011 20:57

Jag har ju inga "kategorier" i menyspalten på min blogg, där man kan klicka på tex. "kakbak", "tecknat", "outfits", "bildbomb" m.m Däremot har jag en sökruta, där man kan söka på allt från "novell" till "kladdkaka" till "naglar". Om du söker på tex "kladdkaka" så får du upp alla inlägg där jag har nämt ordet "kladdkaka", och så är det bara att klicka på det inlägget du tänkte på.


För övrigt idag så har vi haft So, språk, matte och idrott. På So:n spelade vi lite teater om hur det går till i en rättsal. Vi har fått en ny i vår klass, kom igår men var inte där idag. Tror att han kommer imorgon.


Det var ingen träning idag, var istället ute och sprang en runda själv. Jag räknade till att det var 6 st lampor som jag sprang förbi som inte funkade. Det är ganska många!


Ja, nu för en gångs skull fick jag till ett lite längre inlägg. Men vi ses! Imon ska jag på teatergenrep. (Y)


 

Bild: Sanna:)// P A N N A N ! : D


Av Sanna - 14 november 2011 16:30


Idag vet jag inte vad jag har gjort eftersom att nu är det igår. Jag har i alla fall haft slöjd, so, biologi...

Klockan sju börjar vår träning, det håller på till klockan halv nio. Det är friidrott, styrketräningspass.

Jaja, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva! Vi har iaf säkert blivit förhörda på vår Kemiläxa idag, hoppas att det gick bra för mig! ;)


// P A N N A N ! : D

  
Av Sanna - 13 november 2011 21:18

Jag tänkte just på Robinson. Finalen var ju i torsdags och Mats vann. Men tycker inte ni att det var väldigt orättvist att Hanna skulle bära på 9 kg, Ola på 6kg och Mats på 3kg?? Hanna hade ju ingen chans. Det tycker i alla fall jag att det var. Mats vann eftersom att han hade minst att bära på, visst, han kanske hade vunnit ändå, men det hade i alla fall varit jämnare och de andra hade haft en chans. De kunde allt ha skitit i de där sandsäckarna och låtit dem tävla i stället. Eller? Håller någon med?


Glade Mats på bild, han var en värdig vinnare men det var lite konstiga tävlingsregler.// P A N N A N ! : D

Av Sanna - 13 november 2011 14:36

Hej! Håller på med kemiläxan, vi ska leta efter svar på frågor, på internet. Det är väääldigt segt!! Nu har jag kommit fram till varför Jakob Berzelius blev känd, så nu har jag ju ändå kommit en bit på vägen. Han kom på alla förkortningarna av ämnen som finns i det periodiska systemet. 


Detta är det periodiska systemet:

 


// P A N N A N ! : D

MENY

bloglovin

Kategorier

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>
Follow me on Spotify

Senaste inläggen

Arkiv

Favvobloggar

Inspiration

                        


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se