zannnna

Alla inlägg under oktober 2011

Av Sanna - 12 oktober 2011 17:09

Hejsan!

Har tränat hårt i måndags, kom hem sent. Tränade igår med, kom hem hyfsat tidigt men då övade jag till provet vi har imon. Men nu är jag här! Fast jag ska öva till provet nu med. Det är i engelska, och hade tänkt att öva på glosorna på http://glosboken.se/ , bra ställe att öva på där jah! ;)

Annars denna veckan så ska jag till stallet imorgon å rida, fredag ska jag vara med Ester och Stina, och lördag ska jag vara med Hanna. På söndag så ska jag och Sofie cykla till det nya huset och hjälpa mamma och Magnus att tapetsera. 


Hade lust att ladda upp denna lite halvroliga bilden :P

 

Och denna låten är så bra, fast det kommer en kort intervju i början, men den är det bara att spola förbi.. om man inte vill se den förstås ;) 

Av Sanna - 9 oktober 2011 21:18


Idag har vi fått lunch hos mormor och morfar, och sedan har jag pluggat till två prov: Fysik och engelska. Mamma har bakat scones på kvällen, som ni ser på bilden.

Nyss var jag tjurig, för jag väntade JÄTTELÄNGE på att det skulle bli någon teckning, men när jag var som alldra argast på internettet så började den lysa blå! Så nu skriver jag detta inlägget fort, så att den inte hinner bli grön igen!!!


// P A N N A N ! : D

Av Sanna - 8 oktober 2011 16:09

Har varit i skolan idag för att det var invigning, alltså blev det inte så mkt arbete men så får vi ändå vara lediga en dag extra efter höstlovet.

Nu ska jag och Sofie ut och springa och ikväll så ska vi kura ihop oss i soffan å se på Pirates of the Caribbean 4. 


     Vi lekte med lera.


   Fin frisyr jag hade idag :)


// P A N N A N !

Av Sanna - 7 oktober 2011 20:05

Hejsan, idag har jag varit hos Hanna med Hanna och Stina. Nu ska jag försöka skriva ett lite längre inlägg om vad jag har gjort idag. Två trevliga läsare har nämligen tyckt att jag ska skriva lite mer igen. Problemet är att jag inte har så mycket att skriva om just nu. Det händer ungefär samma saker varje dag...


Egentligen skulle jag ha stuckit ut och sprungit en runda idag, men så blev det inte för när jag kom hem så skulle vi äta kotletter och potatis, och så hade mamma bakat bärpaj. Då bytte jag från mina nya svarta byxor till mjukisstyle. Löpning får jag ägna mig åt imon efter skolan! Ja, vi ska gå i skolan imorgon! Det är typ någon sorts invigning och så får vi vara lediga måndagen efter höstlovet istället. Men jag har ingen lust att gå dit imon.


Nu ser vi på Idol, och Alexander Bard har på sig en grå krage och svarta handskar, Idolhotellt är skitlyxigt och André Zuniga ska nu sjunga the Lazy song av Bruno Mars, och den låten är goodiegoodie. 

Fick ju till ett hyfsat långt inlägg här då,

ses!



// P A N N A N ! : )

Av Sanna - 7 oktober 2011 16:48

Har hjälpt Hanna och Stina med deras nya blogg, besök den gärna:

http://pingvinerna.bloggplatsen.se/


 

Av Sanna - 5 oktober 2011 19:02

 

Av Sanna - 3 oktober 2011 21:00

    

Fotat  idag, men laddar inte upp fler bilder än denna och den nya headern.

// P A N N A N  

Av Sanna - 2 oktober 2011 17:34

Nu har jag två halva tänder. Den ena halvan på den andra tanden ramlade av idag när jag åt lunch. Phaha!

 

Snygg bild va??


// P A N N A N ! : )

MENY

bloglovin

Kategorier

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>
Follow me on Spotify

Senaste inläggen

Arkiv

Favvobloggar

Inspiration

                        






Ovido - Quiz & Flashcards