zannnna

Alla inlägg under maj 2011

Av Sanna - 2 maj 2011 20:08

Hej!

Någon mer än jag som längtar till sommarlovet!!   

Fast det ska hända mycket nu i maj. Både träningsläger och tävlingar i friidrott. Det är säkert tävlingar i ridningen oxå.

Jag och kompis ska praoa på radio och vi ska ha klassresa till Ryssby och sova över där en natt i tält.

I juni är det Lag-UDM, sen när skolan har slutat är det ridläger. Längtar som in i bomben! Huset kommer oxå i juni och det är midsommar, ska då till stugan. Trevligt!

Just nu webbar jag med min kusin, också trevligt!

Det blir ingen fortsättning på berättelsen idag, men kanske imon...elr inte! Haha!


Idag har det varit pluggfika, en till trevlig sak. Men typ alla ska sluta nu tills nästa gång, det var tråkigt. Vi är typ bara fya kvar.

För er som undrar vad pluggfika är, så pluggar vi och fikar. Elr rättare sagt FIKAR och pluggar.

Idag har det plötsligt blivit kallt, hoppas inte det håller i sig till träningslägret.


Men puss och kram för denna gången!!


ANNONS
Av Sanna - 1 maj 2011 13:27

Hej!

Jag tänkte att jag måste ju faktiskt lägga ut någon bild, eller hur!   

Här kommer en bild som är tagen förra året. Hittade ingen bättre, men är den inte lite häftig?? 

ANNONS
Av Sanna - 1 maj 2011 12:01

Hej, jag har inte gjort så mycket idag ännu. Pluggat lite...

Igår var jag ute och sprang 4 km, det gick faktiskt riktigt bra. Sen bjöd farmor och farfar på kvällsmat. Stekt potatis med kött m.m väldigt gott!   


Här kommer det andra kapitlet av min berättelse. Om du inte har läst det första så sök på: Timglaset 1 eller klicka på den 30 april.


 

 

Kapitel 2. Avskedet

 

Min väska var full, men om det hade varit du som rest så skulle du nog ha behövt mer än en väska. Allt jag äger fick plats i en ända väska. Jag hade fått en tågbiljett av mamma. Det var säkert inte hon som hade köpt den.

Det hade varit svårt att ta förväl, jag skulle ju inte få träffa henne på jättelänge. Jag gick in i tåget. Så bar det iväg. Jag hade aldrig åkt tåg innan. Det var lite spännande, jag tittade ut genom fönstret. Där ute var det bara skog så långt ögat kunde nå. Jag tog fram min macka med korv på och tog ett bett. Jag märkte direkt att det inte var mormor som hade bakat det. Fast det är kanske inte så konstigt, men vem var det då? Inte kan det ha varit mamma!?


När hela mackan hade slunkit ner tillsammans med lite vatten, så lutade jag mig tillbaka och blundade. Det gick inte att sova där, inte! Tre tanter satt och babblade om något ointressant. Jag blängde på dem, men ingen märkte. Skit samma, det var ändå bara tre timmar kvar! Jag stod inte ut! Men vad skulle jag ha gjort! Tillslut var det i alla fall dags att stiga av. Jag gick ut på den mörka asfaltsperrongen. Alexandras man Torbjörn skulle hämta mig, men ingen Torbjörn syntes till. Jag väntade och väntade. Det började skymma, alla andra hade åkt hem för länge sen. Inte en mänska syntes till. Jag hörde ett avlägset brummande, förmodligen från en bil. Jag gick mot ljudet, mycket riktigt en bil. Mannen som satt i bilen öppnade dörren och skrek:


-          Kommer du eller, jag vill inte lägga hela dagen på att hämta en liten skitunge!


Jag hoppade snabbt in i bilen. Ingen av oss sa något på hela vägen till Alexandras och hans villa. Jag tittade ut, bara granskog överallt.

Efter 15 minuters bilfärd var vi framme vid ”lyxvillan”. Det var ett stort och gulmålat hus med stora pampiga fönster och en ännu större grönare trädgård som bredde ut sig så långt man kunde se.


-          Så, sätt fart!, sa Torbjörn otåligt.


Jag tog min packning och gick med snabba steg mot entrén. Alexandra välkomnade mig med ett stort leende (till skillnad från Torbjörn). De två tvillingarna var ganska blyga, en tjej och en kille som hette Kajsa och Harald. Kajsa var klädd i en kjol, vanlig tröja och hade sitt blonda hår uppsatt i en hästsvans. Harald hade röda jeans och en vit V-ringad t-shirt.


-          Hej, sa Kajsa.

-          Jag heter Harald, sa Harald och sträckte fram handen.


Jag tog lite osäkert hans hand och skakade den.

Alexandra visade mig till ett, tillmestadels vitt rum. Jag packade upp mina grejer och la fint in kläderna i garderoben, sen la jag mig på sängen. Ögonlocken föll sakta ner över ögonen och jag somnade av utmattningen.


Fortsättning följer...

MENY

bloglovin

Kategorier

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>
Follow me on Spotify

Senaste inläggen

Arkiv

Favvobloggar

Inspiration

                        


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se