zannnna

Alla inlägg under maj 2011

Av Sanna - 19 maj 2011 16:01

Hej!  

Idag har jag gjort världens roligaste grej! (rimmade)

Jag och min kompis Hanna har praoat på radion i Ljungby. Först var vi med i ett program som började klockan 08.45 som heter "Godmorgon Ljungby". Det var en snäll tant som intevjuade oss lite, Hanna läste tittarfrågan och jag drog vinnarna. Sen fikade vi och klockan tio så fick vi presentera massa låtar. Vi sa typ: Nu har ni hört .... med .... och nu kommer .... med ....

Ja, ni förstår. Sen slutade vi ungefär klockan 12.00 Då hälsade vi på Fanny på Scorett (hon praoade där). Sen var vi tre och åt på Campino. Efter det så fortsatte Fanny att jobba och jag och Hanna gick på stan.


Min utvärdering:

Jag tycker att det var jätteroligt att praoa på radion. Man lärde sig efter ett tag hur allting funkade. Vi fick sätta på och stänga av mikrofonerna själva och sätta igång låtarna när det var dags. Sen fick vi också läsa upp önskemål från lyssnare.


Ljungby Radio är på 95.8 och jag  och Hanna kanske ska vara med och sända någon mer gång. Mattias skulle skicka ett mail till mamma om det var någon gång som det passade att ha unga radiopratare.


Ps. Jag red Bonito igår (som jag trodde), det gick bra! Ds.




  

Av Sanna - 18 maj 2011 16:08

Tjoo!

Nu ska jag snart byta om och åka till stallet. Förra onsdagen så hade jag Bonito så jag får säkert honom idag också, den lilla "räddharen"! Hihi! Nääe...Nu var jag taskig mot honom. Fast han är verkligen rädd för allt på allvar!


Så här ser han ut:

  

Bye!

Av Sanna - 17 maj 2011 21:18

Tjaaah!

Idag har vi varit på badet med klassen klockan åtta i morse. Vi hade livräddning. Man kände sig som en säl.   


Igår var det några på skolan från en förening som arbetade mot droger, de var skitkul och höll på å skämta med oss. De sa att de ordnade massa fester och sånt också, och de ville att vi skulle gå med i föreningen. De skulle tydligen till Liseberg i juni.


Idag var jag på friidrott på eftermiddagen/kvällen, som jag brukar. Sprang lite och så, och kastade slägga.


HejHej!

Av Sanna - 16 maj 2011 21:21

Nu har vi haft en show, eller en avskedsföreställning för föreldrarna med klassen. Den jag har skrivit om någon gång innan. Temat var England så några började med att visa upp en PowerPoint om England. Sen hade vi te-provning. Jag var en av dem som satt ihopträngda i soffan, varmt! Pusst! Och ännu varmare på scenen sen! Jag och Hanna visade också upp ett bildspel med olika kort från vår klass, det blev lite sorgligt.

Sen i aulan så visade först  jag, Ester, Ebba, Fanny, Emma, Hanna, Ella och Lisa upp vår dans till "Barbie girl"! Sen Visade jag, Elin, Monika, Stina och Ester upp en pjäs på engelska som heter: We love muchrooms. Sen var det dags för "bandet" som består av:

Trummor: Monika

Trianglar: Adam, August

Gitarr: Irma, Igor, Filip, Felix

Bas: Jere, Stina

Keyboard: Sara

Sångare: Jag


Vi splade först "Rock around the clock" och sen "YMCA", på sista låten så var det några som gjorde lite rörelser också.


 

Ses!  

Av Sanna - 15 maj 2011 20:14

Nu är jag tillbaka igen! Åkte ju på träningsläger i fredags och kom hem idag (söndag).

På fredagen åkte vi direkt till Salsjön. Där sprang vi först 1,7 km och sen hoppade vi i sjön och badade. Alla skrek, eller nästan alla iaf, när vi hoppade i för det var så kallt. Men man vande sig efter ett tag  och då var det faktiskt ganska skönt. Sen grillade vi, mysigt att grilla vid sjön.

Sen släppte de av oss vid Blanksjön och så gick vi till huset där vi skulle bo. Vi följde kartan i början men sen hittade jag för jag är i Bommestorp varje sommar. Farfar och hans bror äger huset. Det är en mysig gård på landet.

På kvällen gjorde vi lite roliga lekar.


På lördagen så åkte vi till Ronnebys friidrottsarena, en som bor i Ronneby och heter Sverker visade oss några häckövningar. Sen körde vi lite andra grenar också.

Sen åt vi på en restaurang med kinamat, den hette China Town. Det var väldigt gott men alla blev väldigt mätta. Sen var vi i Salsjön igen, men det var bara killarna som badade för det var lite kallare.

Sen körde vi fotboll och handboll på stutsmattan, det var skitkul!

Vi grillade till kvällsmat, sen såg vi på Eurovision Song Contest. Vi såg hela alltet ända till halv ett typ. Då var jag ganska trött! Zzz...


Söndagen, tränarna städade medan vi hoppade stutsmatta. Johannes och Hampus tog på sig samma byxor samtidigt, det var skitkul.

Sen åkte vi till Karlshamn och tränade där. Jag kastade slägga och sprang 600m.

Sen åt vi vid hamnen, fisk. Till efterrätt fick vi glass. Det var ingen liten glass heller! Herregud! Vi beställde tre kulor var, men det var typ som sex kulor!

Alla var verkligen mätta! Det var ganska roligt! Hihi!

 


Sen åkte vi hem och när vi kom mot Ljungby så pissregnade det.

Av Sanna - 12 maj 2011 21:09

Hej!

Förlåt för att jag inte hann blogga igår, jag hann knappt blogga idag heller. Klockan är ju redan 21.13 Igår fick vi reda på de nya klasserna. Jag var inte nöjd! Jag ska nog inte gå in på några detaljer, men, den lilla stunden jag var med klassen så kände jag verkligen "ska jag stå ut med det här i tre år!" Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, man var i alla fall tvungen att gå i den nya klassen i en månad och om man inte trivdes då, så kanske man fick byta...

Jag hinner nog inte blogga imon heller, ska packa och sen åker vi till träningslägret och kommer inte hem förren på söndag. Så kanske hinner jag inte blogga förren på måndag, kanske på söndag... På måndag så ska vi ha våran uppvisning!  



Alla kommer att böla på skolavslutningen!! Det ska bli sorgligt att splittras, vi är en sådan bra klass!  


Sov sött! 



Ps. Man blir trött av att splittras...Zzz...  Ds.

Av Sanna - 10 maj 2011 20:51

Tjaa!

Idag har vi också jobbat med våran uppvisning, den är på måndag.

Imorgon så ska vi få veta våra nya klasser, nervös!   

Men det blir säkert bra...


Nu har jag ont i låret, jag fick det när jag sprang på friidrotten. Alltså jag har ingen aning om vad jag gjorde! Det gick inte bra med släggan idag. Det tycker i alla fall inte jag.  Blä! Blu! Blö!... Haha!!


HEJDÅ!

Av Sanna - 9 maj 2011 20:04

Tjena!

Idag har det hänt ganska mycket i skolan. Vi ska ha en uppvisning nästa måndag!

8.00 så övade jag med den gruppen som ska dansa, vi är åtta stycken som är med. (Vi dansar inte längre till "Everybody have converse".)

9.20 var det rast

9.40 övade gruppen som ska framföra en pjäs på engelska, där är jag också med.

10.15 då hade vi slöjd (jag har syslöjd, om någon undrar)

11.45 lunch + rast

12.30 öva med "instrumentgruppen" vi har två låtar som vi ska framföra   (jag ska sjunga)


Någon tid som jag inte vet, så jobbade jag med matte, några skerv inbjudan m.m


14.20 så slutade vi!

Då hade vi Pluggfika. Vi är som sagt bara fyra stycken kvar nu.


Sen var jag i Kronoskogen och sprng 4km.


Så såg min dag ut idag! Ses imon!

MENY

bloglovin

Kategorier

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Fråga mig

41 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>
Follow me on Spotify

Senaste inläggen

Arkiv

Favvobloggar

Inspiration

                        






Skapa flashcards